Dynamisk hatha yoga – med fokus på styrke og puls

Du får pulsen op og sved på panden. Det er især muskelstyrkende øvelser og udholdenhed, der er i fokus, når vi kombinerer dynamiske serier med øvelser, der styrker mave, baller og lår, samt stimulerer fordøjelsen og forbrændingen. Vi krydrer med enkelte mindfulnessøvelser, der letter bekymringer og giver ro, og afrunder med afspænding.

 

Blid hatha yoga – med fokus på meditation og åndedræt

Du guides igennem små serier og sekvenser, hvor vi bevæger os i takt til åndedrættet. Vi krydrer med lange blide stræk og udvalgte meditationer, der har til formål at bevidstgøre dig om fastlåste tankemønstre og spændinger i kroppen. Der løsnes op, du kan slappe af og slippe forstyrrende tanker og bekymringer. Vi afrunder med afspænding.

Yoga TALK

Som Yogalærer og selvstændig Erhvervskonsulent guider jeg dig igennem mine egne erfaringer, personligt og professionelt, ved at sætte spot på, hvordan vi som mennesker i en moderne verden kan skabe mere og afbalancerede liv – både på jobbet og privat.

Du får et indblik i yogaens indvirkning på krop og sind, og hvad forskningen siger om yoga.

Jeg afrunder gerne med et blidt hatha yoga-program og afspænding, hvor alle kan være med – både begyndere og øvede.

Fandt du ikke det, du ønskede? Kontakt mig for et uforpligtende tilbud, der er tilpasset jeres behov – kontakt mig også gerne for pris samt yderligere info om ovenstående tilbud.