Samtidig er arbejds- og privatlivet smeltet sammen og en stadig voksende del af jobfunktioner, gør det svært for os at vide, hvornår vi holder fri og hvornår, vi er på arbejde.

Konsekvensen er et liv i ubalance, hvor sygefravær, ringe arbejdsglæde- og kvalitet samt nedsat evne til læring rangerer unødvendigt højt.

I en digital og vidensbaseret verden er det mere end nogensinde før vigtigt at huske den menneskelige faktor.

Perspektivets tilbud skaber forhold, der initierer den rette læring samt skaber bevidsthed om at vælge den irrelevante viden fra. Der skabes mere ro omkring os samt tid til de vigtigste opgaver. Sammen flytter vi os fra at indoptage mere viden til at indoptage bedre, og mere relevant, viden.

Sina Harbo, Direktør, Grundlægger & Ejer

Med bred erfaring indenfor læring, pædagogik og undervisning, og en innovativ tilgang til medarbejder- og organisationsudvikling, får du med mig erfaringens dybde og nytænkningens dynamik.

Alt er prøvet før – men det betyder ikke, at vi ikke skal prøve det igen, i nye tider, på nye sammensatte måder. Sammen finder vi inspirationen til at gribe organisationsudvikling an i tråd med årtusindets ufravigelige krav om livslang læring og balance på alle parametre.

  • Cand. Mag. i Læring og Forandringsprocesser, med speciale i organisatorisk læring, Aalborg Universitet
  • Akademiuddannelse i Virksomhedskommunikation, UCN
  • Professionsbachelor i Pædagogik, UCN
  • Master i Enneagrammet, NLP Aalborg
  • Businesscoach & Mindfulnesscoach, NLP Aalborg
  • Kontor-Yogainstruktør, Kontor-Yoga

Jeg holder mit eget arbejdsliv i balance ved også at beskæftige mig med den mentale og fysiske del af at skabe velafbalancerede liv i form af yoga, som jeg også underviser i professionelt.

Læs mere om yoga hos mig her.